Assistentti
Mehiläinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme Assistenttia Mehiläinen Terapiakeskus Tampereelle 

tukemaan aluekeskuksen johtajan toimintaa kasvavassa markkinassa

Hakemamme henkilö tekee itsenäistä työtä yhteistyössä aluekeskuksen johtajan kanssa. Hän on asioihin tarttuva, yhteistyökykyinen ja aktiivisesti viestivä henkilö, jolla on erinomaiset IT-taidot. Hänellä on luontainen kyky havaita ja ratkoa arjen ongelmia ja saattaa maaliin käytännön asioita. Hakemamme henkilö hallitsee puhelintyöskentelyn sekä tietokoneohjelmien sujuvan käytön  ja pystyy itsenäiseen työskentelyyn.

 Toivomme sinulta:

  • Positiivinen elämänasenne. Olet ystävällinen ja sinulla on hyvät stressinhallintakeinot.

  • Olet kohtelias, iloinen ja reipas tarttumaan asioihin. Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa. 

  • Tietokoneohjelmien sujuvaa käyttöä.

  • Sinulla on joko terveydenhuollon, sosiaalihuollon, terveydenhuollon sihteerin tai kaupallisen alan koulutus ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

  • Esiintymiskykyä ja oppimiskykyä. Assistentti perehdyttää klinikan terapeutit yksikön käytänteisiin ja kertoo arjen sujumisesta klinikan yhteisissä tilaisuuksissa. Yhteydenpito asiakkaisiin sujuu sinulta luontevasti.

  • Motivaatiota työskennellä osana moniammatillista tiimiä, työskentelemme yhdessä asiakkaan parhaaksi.

Työaika: tehtävä on osa-aikainen, 30h/vko .

Palkkaus: työehtosopimuksen mukaan ( terveyspalvelualan työehtosopimus)

Mehiläinen Terapiaklinikka Oy on lääkäri- ja terapiaklinikka, joka tarjoaa moniammatillista asiantuntija-apua lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvoinnin edistämiseen, kuntoutukseen ja tutkimuksiin Turussa, Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa ja Ylivieskassa. Tarjoamme yksilöterapiaa, moniterapiaa ja ryhmäterapiaa asiakkaan tarpeista riippuen. Meillä on tällä hetkellä noin 240 tekijää eri ammattikunnista mm. lääkäreitä, neuropsykologeja, psykologeja, psykoterapeutteja, puheterapeutteja, toimintaterapeutteja sekä musiikkiterapeutteja. 

Mehiläinen Terapiaklinikka sijaitsee Tampereella keskeisellä paikalla ydinkaupungin tuntumassa Hatanpään Valtatiellä.

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 20.1.2022 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: aluejohtaja Sirkku Suominen, puh. 043 820 2225, sirkku.suominen@mehilainen.fi ( tavoitettavissa ke 12.1. klo 13-14.30, pe 14.1. klo 12-13 ja ma 17.1. klo 14-15)
 


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot