Assistentti
UPM

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Assistentti

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt assistenttia Joensuun vaneritehtaallemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Meillä Joensuun vaneritehtaalla tehdään töitä hyvässä yhteishengessä, mikä näkyy myös toiminnan laadussa. Olet tärkeä osa työyhteisöämme eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tervetuloa mukaan!” –Antti Rinkinen, tehtaanjohtaja

Mitä teet

Tehtaan assistenttina tehtäviisi kuuluvat monipuoliset hallinto- ja toimistotehtävät, kuten kokous- ja matkajärjestelyt, henkilöstötilaisuuksien järjestäminen, laskutusasiat, postitus sekä tehdaslehden taitto. Toimit järjestelmien paikallisena tukihenkilönä sekä yhteyshenkilönä henkilöstön ja ulkoisten tahojen kanssa. Hoidat samanaikaisesti useita vaihtelevia tehtäviä.

Raportoit tehtävässäsi suoraan tehtaanjohtajalle.

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, vankka työkokemus assistentin tehtävistä luetaan eduksesi
 • Hallitset hyvin erilaiset toimisto-ohjelmat
 • Sinulla on sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
 • Työskentelytyylisi on aikaansaava ja myönteinen ja viihdyt aktiivisessa työympäristössä 
 • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja rohkeutta toimia päämäärätietoisesti erilaisissa tilanteissa hyvää yhteistyötä rakentaen

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Odotamme jokaiselta UPM:läiseltä turvallisuusajattelua, sitoutumista yhteisiin sääntöihin ja halua edistää näitä omalla toiminnalla.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtaanjohtaja Antti Rinkinen, antti.rinkinen@upm.com tai +358405651398 ma-pe klo 12-17.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2021.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Plywood tarjoaa korkealaatuisia WISA®-vanereita ja -viiluja rakentamiseen, ajoneuvojen lattioihin, LNG-laivoihin, parkettiteollisuuteen sekä muihin teollisiin käyttökohteisiin. UPM:n vaneriliiketoiminnan liikevaihto oli 400​ miljoonaa euroa vuonna 2020 ja sen palveluksessa on noin 2 100 henkilöä.Vaneri- ja viilutehtaat sijaitsevat Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Kouvolassa, lisäksi yhtiöllä on vaneritehtaat Venäjällä ja Virossa – www.wisaplywood.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1498807
 • Tehtäväalue: HR, Viestintä, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Joensuu, Pohjois-Karjala