Assistentti
Metsä Fibre

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Haemme nyt Metsä Fibrelle

ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Assistenttina toimit monipuolisissa tehtävissä johdon ja henkilöstön päivittäisen toiminnan tukena varmistaen osaltasi sujuvan arjen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tehtäviisi kuuluu johdon ajankäytön ja kalenterivarausten hallinnointi, matka- ja kokousjärjestelyt sekä erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi valmistelet esityksiä ja materiaaleja sekä käsittelet matka- ja ostolaskuja. Osa työtäsi on avustaa markkinointimateriaalien tekemisessä sekä asiakastapahtumien järjestämisessä.

Vastaat myyntijohtajan ja tarvittaessa muiden henkilöiden assistenttitehtävistä sekä avustat markkinointitiimiä. Tuet ja tuuraat tarvittaessa toimipisteen toista assistenttia. Työskentelet pääsääntöisesti sähköisiä järjestelmiä käyttäen ja kommunikoit paljon päivittäin puhelimitse, sähköpostilla ja virtuaalikokoustyökaluja hyödyntäen.


Raportoit tehtävässäsi Metsä Fibren myynti- ja asiakkuusjohtajalle.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toimipisteesi on Espoo.

Millaista osaamista etsimme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Hoidat työsi täsmällisesti, oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Positiivisen ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät hektisistä ja haastavistakin tilanteista. Otat asiat hoitaaksesi aktiivisella otteella ja viet aloitetut asiat loppuun saakka. Organisointi on lähellä sydäntäsi ja saat asiat tapahtumaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

​​​​​​​Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Metsä Fibren myynti- ja asiakkuusjohtaja Ari Harmaalalle (p. 040 5752704), jonka tavoitat parhaiten 12.7 saakka.

Ke 4.8. klo 9-16  lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Minna Justen (p. 050 5989 851).

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 6.8.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470613
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office