(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Haemme nyt Olkiluotoon

ASSISTENTTIA

Tulet työskentelemään TVO-konsernin assistenttipalvelut-yksikössä, kopiointi- ja tulostuspalvelut-tiimissä. Työhön soveltuva ammatillinen koulutustausta on esim. merkonomi, tradenomi tai vastaava. Toivomme sinun myös hankkineen jo jonkin verran aiempaa työkokemusta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät isossa, nykyaikaisessa ja vakavaraisessa organisaatiossa.

Tehtäviisi kuuluu sisäinen asiakaspalvelu: kopioinnit, tulostukset, skannaukset ja niiden jälkikäsittelyt sekä arkistointiin liittyvät tehtävät. Opastat tulostinlaitteiden käytössä myös muita käyttäjiä. Taitojesi karttuessa pääset osallistumaan myös muihin assistenttipalvelun työtehtäviin.

Menestyt työssäsi, kun olet oma-aloitteinen, tehokas ja huolellinen. Pystyt hallinnoimaan useita aineistokokonaisuuksia samanaikaisesti ja tuottamaan niistä laadukkaan kokonaisuuden. Sopeudut myös erilaisiin työympäristöihin ja olet valmis ja halukas kehittämään työskentelytapojasi. Tärkeintä kaikista on kuitenkin positiivinen ja ratkaisukeskeinen ASENNE!

Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Työ alkaa helmikuun alussa ja kestää tammikuuhun 2022 saakka. Työsuhde solmitaan ManpowerGroupin kanssa, ja sille on mahdollista saada jatkoa, mikäli asiakastilaus jatkuu tätä pidempään.

Onko tämä sinun seuraava työsi? Hae paikkaa heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä Esko Sauriolta p. 040 647 2205.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.