(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Raisio

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2020

Oletko Raisio-konsernin uusi  

ASSISTENTTI

Työskentelet liiketoimintamme tukena tärkeässä koordinaattorin roolissa. Hallitset rutiineja ja tehtävälistoja itsenäisellä otteella sekä nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa. Osaat ennakoida tilanteita, joustaa ja ratkoa sujuvasti yllättävätkin päivittäiset käytännön haasteet. Työpäiviisi sisältyy monipuolisia ja vaihtelevia toimistotehtäviä mm. erilaiset matka-, kokous- ja tilaisuusjärjestelyt, tiedon jakaminen viestintäkanavissamme sekä laskujen käsittelyyn, sopimusarkistointiin ja näytelähetyksiin liittyviä tehtäviä. Vastuullasi ovat myös Travel Managerin ja Raisio Oyj:n Tutkimussäätiön sihteerin tehtävät.   

Tarvitsemme assistentiksemme asiakaspalveluhenkisen henkilön, joka kykenee oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti organisoimaan erilaisia kokonaisuuksia nopeallakin aikataululla. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Osaat luoda tehokkaita toiminta- ja työtapoja Office 365-työkaluja hyödyntäen. Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta ja kokemusta esimerkiksi johdon assistentin tehtävistä. Voit olla alan ammattilainen tai vasta työurasi alussa. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän energisessä työympäristössä, jossa pääset kehittymään.  Tutustu myös Raisioon työpaikkana:  https://www.raisio.com/fi_FI/rekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antaa 21.12.2020 klo 12-13 ja 14.1.2021 klo 12-13 markkinointijohtaja Mikko Lindqvist, p. 040 7527857


Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.1.2021 osoitteeseen rekrytointi@raisio.com otsikolla "Assistentti". Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana.