(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
PRM-Trade Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

PRM-Trade Oy

Toimenkuva
Do you speak English and Finnish fluently? Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi ja kiinnostunut asiakaspalvelutehtävistä, somen avulla markkinoinnista ja hoidat asioita sujuvasti niin puhelimitse kuin sähköpostilla? Toisin sanoen olet se paljon puhuttu moniosaaja! Mikäli näin on, voisit olla etsimämme henkilö. Kansainvälisen verkkokauppa-alan asiakasyrityksemme hakee kauttamme henkilöä, joka hoitaa mm. verkkokaupan asiakaspalvelua ja tuotteiden palautuksia. Tärkeimmät tehtävät verkkokaupan ohella ovat somepäivitykset. Työn sijaintipaikka on Lappeenranta.

Odotamme sinulta
Englannin ja suomen kielen osaaminen on keskeistä tässä tehtävässä, puhut ja kirjoitat molempia sujuvasti. Työ vaatii hyviä asiakaspalvelutaitoja ja sujuvaa kommunikointia niin suomalaisten kuin ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa. Verkkokaupan periaate on sinulle tuttua ja palvelet tiukoissakin tilanteissa asiakkaat laadukkaasti ja ystävällisesti.

Koulutus ja työkokemus
Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai sinulla on muutoin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Muut tiedot
Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Työtehtävä on tarkoitus aloittaa vaikka heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työsuhde on vakituinen.

Kesto
toistaiseksi voimassaoleva

Lisätietoja
Merja Teitto, merja.teitto@eezy.fi, 040 307 5600

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 25.10.2020 mennessä.