(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Viihdytkö raportoinnin ja hallinnollisten tehtävien parissa? Nautitko asioiden organisoinnista ja mietitkö usein, miten asiat voisi tehdä helpommin ja sujuvammin? Haluatko oppia lisää rekrytoinnin avustavista tehtävistä ja koulutusten käytännön järjestelyistä? Hoidatko muiden töiden ohessa mielelläsi myös toimistotarviketilaukset, kahvitarjoilut, matkavaraukset ja työporukan yhteiset illanvietot?

Haemme Saraselle assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Työ on luonteeltaan osa-aikaista (15-20h/vko) ja kestää noin vuoden loppuun.

Saranen on olemassa uudistaakseen monialaisesti yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota rekrytoimalla ja kouluttamalla uusia osaajia tehtäviin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Osaajapulan jarruttaessa asiakkaidemme kasvua, tarvitsemme assistentin auttamaan työnhakijoita kohti uusia töitä yhdessä Oulun tiimimme kanssa. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Saranen on reilun 80 hengen huippuporukka täynnä myynnin, rekrytoinnin ja urapalveluiden asiantuntijoita. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaa arvomme ilo, rohkeus, vaikuttavuus ja luotettavuus. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivoimme, että myös sinua motivoi työn aito merkityksellisyys.

Assistentin tehtävässä tulet mukaan auttamaan Sarasen projektikoordinaattoria Annea muun muassa ohjelmistokehityksen ja digitaitojen lyhytkoulutusten toteuttamisessa, raportoinnissa ja erinomaisen asiakaskokemuksen takaamisessa. Tällä hetkellä teemme työtämme suurelta osin etätyönä, mutta erilaisten tapahtumien, asiakaspalvelun ja toimiston juoksevien asioiden hoidon vuoksi valittavan henkilön tulee pystyä työskentelemään Oulun Peltolassa sijaitsevalla toimistollamme.

Työn sujumista ja työssä viihtymistä edistävät seuraavat ominaisuudet ja osaamiset:

• Itsevarmuus

• Vuorovaikutustaidot

• Järjestelmäinnostuneisuus

• Kielitaito (suomi+englanti)

• Kyky nauttia myös rutiininomaisista tehtävistä

• Tarkkuus, järjestelmällisyys ja hyvä ajanhallinta

• Kärsivällisyys ja epävarmuuden sietokyky

• Kyky toimia paineen alla

• Office-järjestelmien hyvä hallinta, erityisesti Excel

Tule auttamaan meitä kouluttamaan uusia osaajia kasvualoille! Pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä auttaessasi ihmisiä päivittämään osaamistaan ja löytämään uusia mahdollisuuksia työelämässä. Sarasella tehdään töitä tosissaan ja tavoitteellisesti kuitenkin rennolla fiiliksellä iloinen nauru toimistolla raikuen! Heille olet tervetullut aitona omana itsenäsi!

Toivomme saavamme uuden työkaverin mahdollisimman pian osaksi Sarasen mukavaa työporukkaa, joten jätäthän hakemuksesi heti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tätytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi. Tiedustelut puhelimitse torstaina 17.9. tai perjantaina 18.9 klo 9-15 välisenä aikana.

Tiedustelut puhelimitse torstaina 17.9. tai perjantaina 18.9 klo 9-15 välisenä aikana.