(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme Vaasaan

ASSISTENTTIA

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen organisoija, joka nauttii tuloksellisesta työnteosta tiiviissä ja kannustavassa porukassa? Tule assistentiksi Pohjanmaan tiimiimme, jossa annamme sinulle parhaat välineet onnistumiseen ja oman työsi kehittämiseen.

Yksikkömme assistenttina työskentelet monipuolisten assistenttitehtävien parissa avustaen myös tuotanto-, alue- ja työpäälliköitä erilaisissa toimeksiannoissa. Varmistat tiimimme päivittäisen toiminnan sujuvuuden ja pyörität Vaasan toimistomme infopistettä. Toimit asiakaspalvelussa asuntomyynnin ja rakennuttamisen tukena, huolehdit ostolaskujen tiliöinnistä yhteistyössä työmaiden kanssa sekä vastaat erilaisten henkilöstö- ja asiakastilaisuuksien valmistelusta. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri? 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on huolellinen ja itseohjautuva työskentelyote, etkä hätkähdä nopeasti muuttuvia tilanteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot niin suomeksi kuin ruotsiksikin sekä myös englannin kielen palveluvalmiutta. Nautit asiakaspalvelusta ja yhteistyön tekeminen muiden kanssa on sinulle luontevaa ja mielekästä.  

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen tai hallinnollisen alan koulutusta (esim. tradenomi) sekä hyviä IT-taitoja. Voit olla jo kokenut assistentti tai vasta uraansa aloittava osaaja, sillä tässä tehtävässä asenne ja oppimiskyky ratkaisevat.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Menestymisen taustalla ovat sitoutuneet ja motivoituneet työntekijät, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua.

Jos sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa yksikön johtaja Mikael Snellman, puh. 040 721 5835.

Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!