(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Hei sinä asiakaspalvelun taitaja – täsmäytä (työ)elämäsi ja hae meille!

Täällä Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähinnä sydäntä.

Haemme Efiman taloushallinnon ulkoistuspalveluihin asiakaspalveluhenkistä talouden assistenttia vastaamaan nimetyn asiakkuuden asiakaspalvelusta sekä tukiprosesseista, kuten toimittajarekisterin hallinnasta, käyttäjäoikeuksista sekä tikettien ohjauksesta. Lisäksi tehtävään kuuluu tikettien jonojen valvontaa ja raportointia sekä työohjedokumentaation ylläpitoa. Työkalunasi on Footprints-järjestelmä, jonka käytössä opastat ja koulutat myös käyttäjiä. Tehtävä edellyttää paloa palvella asiakasta sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja.

Tässä roolissa pääset lisäksi avustamaan taloushallinnon asiakkuuksissa, esimerkiksi osto-, matka- tai myyntireskontran tehtävissä. Aiempi kokemus taloushallinnosta on siis eduksi, mutta tehtävät sovitaan osaamisen mukaan ja niihin myös perehdytetään huolellisesti. Käytät työssäsi nykyaikaisia menetelmiä – työkaverinasi voi olla esimerkiksi ohjelmistorobottimme Aili. Et myöskään joudu mapittamaan yhtäkään paperia, sillä toimistomme on täysin paperiton! Efimalla töitä tehdään yhdessä tiimin kanssa, kollegoja tukien ja sparraten.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelun ja/tai taloushallinnon tehtävistä.
  • sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taidosta on myös hyötyä.
  • itsenäistä, vastuullista ja ratkaisukeskeistä työotetta.
  • kiinnostusta ja kokemusta taloushallinnon järjestelmistä tai tiketöintityökaluista, esim. Footprints, Microsoft AX/D365, Basware P2P.
  • innostut lisäksi erityisesti uuden oppimisesta sekä muiden auttamisesta ja hanskaat tiukatkin aikataulut

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia, ihania ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Tukenasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken tämän lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan parhaalla paikalla. Toimistollamme Kaivopihan kupeessa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista, erinomaisista liikenneyhteyksistä ja säiden salliessa koko kaupungin parhaasta kattoterassista.

Mitä seuraavaksi?

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi viimeistään 17.8.2020. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi siis viipymättä!

Rekrytointiprosessi sisältää video- tai livetapaamisen ja jatkoon valittujen hakijoiden kanssa soveltuvuusarvioinnin & käytännönläheisen haastattelun. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Outsourcing Manager Laura Niini. Lauran tavoitat ke 5.8. klo 10-11, to 6.8. klo 15-16 ja ma 10.8. klo 13-14 puhelimitse numerosta 040 774 7771.