(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Orica Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2020

Upea Lappi ja kesätyö kutsuu!
Orica Finland Oy etsii osaavaan ja mukavaan joukkoonsa määräaikaista assistenttia Kevitsan kaivokselle Sodankylään.

Tehtäväsi on monipuolinen ja pääset työskentelemään kansainvälisen yrityksen monipuolisissa toimistotehtävissä, jossa toimipisteesi on kaivosmaailman ytimessä.

Tehtäväsi sisältää:

  • myyntitilausten tekoa
  • ostotilausten tekoa
  • ostolaskujen käsittelyä
  • laskutusta

Tehtävä sopii hyvin henkilölle, joka on esim. taloushallinnon tradenomi- tai merkonomiopiskelija. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus taloushallinnon ja toimistoassistentin perustehtävistä.

Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielentaitoa, sillä Orica on kansainvälinen yritys ja yhteistyökumppaneitamme on ympäri maailman. Ruotsin kielentaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen, etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat kysyä ja ottaa asioista selvää. Hallitset sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten järjestelmien käyttäjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Remsu puh. 040 518 6330

Tehtävän kesto on 18.5.2020-31.7.2020

Mikäli tunnistit itsesi, niin klikkaa itsesi mukaan hakijaksi ja kerro meille osaamisestasi. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.

"Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme tai Teamsin kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.