(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Löytyykö sinulta kokemusta työttömyysturva-asioista sekä TES-tulkinnasta? Haemme asiakkaillemme henkilöitä HR:n ja hallinnon assistentin tehtäviin projektiluontoiseen työhön pääkaupunkiseudulle.

Asiakkaamme HR:ssä ja hallinnossa hakevat kauttamme henkilöitä, jotka ovat olleet työttömyysturva-asioiden kanssa tekemisissä ja joilla on kokemusta TES-tulkinnasta. Työ on projektiluontoista, joten voit elämäntilanteesi mukaan työskennellä lyhyemmän tai pidemmän aikaa.

Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi työttömyyshakemusten käsittelyä, neuvontaa työehtosopimuksiin tai työttömyysturvaan liittyvissä asioissa, työehtosopimusten tulkintaa sekä muita henkilöstöhallinnon tai hallinnon avustavia tehtäviä.

Asiakkaamme edustavat eri toimialoja ja heillä on käytössään useita eri työehtosopimuksia, joten kaikenlainen kokemus työehtosopimuksiin liittyen katsotaan eduksi. Olet työotteeltasi tarkka ja järjestelmällinen, etkä hätkähdä suurenkaan työmäärän tai paineen alla. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa ja haluat palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä ihmisten parissa. Työskentelet osana tiimiä, joka tukee sinua arjen erilaisissa tilanteissa. Pääset hyödyntämään aiempaa ammattitaitoasi sekä varmasti myös oppimaan uutta. Työ on projektiluontoista, joten voit elämäntilanteesi mukaan työskennellä juuri sinulle sopivan aikaa.

Lisätietoja antaa Baronalta Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi