(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Alva-yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset hallinto- ja toimistotehtävät kuten kokous- ja matkajärjestelyt, henkilöstötilaisuuksien järjestäminen, laskutusasiat sekä postitus.

Toimit vastuualueellesi kuuluvien toimistojärjestelmien paikallisena tukihenkilönä ja yhteyshenkilönä ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, palveluasennetta sekä mielenkiintoa vaihtuviin, tiimillemme kuuluviin työtehtäviin. Toimit sujuvasti haastavissakin asiakastilanteissa ja teet töitä hyvällä fiiliksellä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kielellä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muutoin soveltuva osaaminen työkokemuksen kautta.

Omaat hyvät vuorovaikutus- ja projektityötaidot ja persoonana olet oma-aloitteinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja. Verkostoituminen sujuu sinulta luontevasti ja hahmotat hyvin laajoja asiakokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä monipuolisen työnkuvan kehittyvällä toimialalla.

Tehtävä on noin vuoden kestävä määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Marja Sivonen marja.sivonen(at)alva.fi, puh. 044 799 2905, 3.3. klo 14-16, 5.3. klo 12-14 ja 6.3. klo 14-16.

Huomioithan, että voimme edetä rekrytointiprosessissa jo hakuaikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 10.3.2020 mennessä osoitteessa www.alva.fi/alva/tyopaikat. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.