(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Haemme toimistollemme Espoon Leppävaaraan, aivan kauppakeskus Sellon kupeeseen

Assistenttia

Etsimme ennen kaikkea oikeaa asennetta ja intohimoista otetta työhön. Olet valmis hoitamaan niin pienempiä yksittäisiä tehtäviä kuin vastaamaan itsenäisesti laajemmistakin kokonaisuuksista. Olet hyvä tyyppi ja haluat tuntea työkaverisi nimeltä.

Vastaat toimistomme viihtyisyydestä ja toiminnallisuudesta – tartut helposti puhelimeen, jos lamppu on palanut ja kipaiset kauppaan, jos kahvimaito on loppu. Toimit yhteyshenkilönä palveluntarjoajillemme toimiston arkeen liittyvissä asioissa, hoidat matka-, kokous- ja koulutusjärjestelyitä, vastaat tietojen päivittämisestä järjestelmiimme ja tuet johtoryhmää mm. esitysten laatimisessa, varmistaen yhtenäisen kielen ja ilmeen.

Toivomme assistentiltamme

Emme etsi työvuosia tai tiettyä koulutusta, vaan osaamista ja asennetta.

Olet viestinnällisesti lahjakas ja haluat kommunikoida myös englanniksi, jota käytämme pohjoismaisen konsernimme sisäisessä viestinnässä päivittäin. Konserniyhteistyössä luetun ruotsin ymmärtäminen on eduksi ja pystytkin kääntämään sisäisiä ohjeistuksia tai esim. PowerPoint-esityksiä myös ruotsista suomeksi. Pidät langat käsissäsi ja osaat priorisoida tehtäviä tarvittaessa. Uskallat kysyä apua, kun edessä on tenkkapoo – apua saa meillä aina! 

Hallitset Windows-ympäristön ja Microsoft Office-paketin erinomaisesti ja olet tarvittaessa valmis myös jeesimään kaveria näiden kanssa. Omaksut myös uudet IT-järjestelmät tehokkaasti, eikä useiden käyttäjätunnusten muistaminen aiheuta sinulle päänvaivaa.

Tarjoamme sinulle

Assistentin rooli on organisaatiossamme uusi ja pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä.

Tule kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja CVsi palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin maanantaihin 9.3.2020 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

JM tarjoaa olosuhteet, joissa voit suoriutua hyvin, tehdä uraa ja saada uusia haastavia työtehtäviä, kun vanhat käyvät liian pieniksi. Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme.  Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme, mikä tarkoittaa erilaisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme on naisia.

Työntekijämme ovat mukana muuttamassa alaa.