(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Discovery Networks Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Haemme reipasta assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Assistentin työtehtäviin kuuluvat yleiset hallinnolliset tehtävät, matka- ja tapahtumajärjestelyt sekä monipuoliset toimistotehtävät.

Odotamme sinulta erinomaisia organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Olet joustava ja palveluhenkinen tiimipelaaja, ja olet tottunut tekemään ennakoivasti ja oma-aloitteisesti monipuolisia tehtäviä toimistolla. Sinulla on hyvä stressinsietokyky ja pystyt ottamaan yllättävätkin tilanteet haltuun nopeasti. Hallitset suvereenisti yleisimmät toimistotyössä käytettävät tietokoneohjelmat ja olet nopea oppimaan uutta. Sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito, ja mielellään kokemusta englannin kielen käytöstä työkielenä. Tehtävä soveltuu koulutustaustaltaan esim. johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmasta valmistununeelle tradenomille. Arvostamme aiempaa kokemusta assistentin tehtävistä, mielellään kansainvälisestä toimintaympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Nurminen puh. 040 558 5086 keskiviikkona 26.2. klo 10.30-11.30 välillä ja tiistaina 3.3. klo 15.00-16.00 välillä. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si viimeistään 8.3. osoitteeseen heidi_nurminen@discovery.com.