(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Tehy ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haemme edunvalvonnan toimialalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen assistenttia.

Tehtäviin kuuluvat oikeuspalvelutiimin assistentin tehtävät (esim. tapausten kirjaaminen, arkistointi, kirjelmöinti, selvitystyö, saatavien perintä, lakimiesten avustaminen), työehtosopimustiimin assistentin tehtävät (esim. kyselyiden laatiminen ja raportointi, neuvottelujärjestöjen assistentin tehtävät) sekä koko toimialaa koskevia assistentin tehtäviä (esim. jäsenten kysymyksiin vastaaminen, asiakirjahallinto, edunvalvonnan muiden assistenttien sijaistaminen). 

Edellytämme tehtävään valittavalta koulutusta ja kokemusta edellä mainittujen kokonaisuuksien hoitamisesta. Tehtävä vaatii myös erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, oma-aloitteisuutta ja palveluhenkisyyttä. Työotteen toivomme olevan tarkka ja järjestelmällinen. Kokemus asianajotoimiston assistentin tai käräjäsihteerin tehtävistä luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössä. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Tehyssä sovellettavan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa neuvottelupäällikkö Riikka Rapinoja, p. 040 095 2162, 12.2.2020 klo 10-11 ja 13.2.2020 klo 10-11.