(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja sijoitusalan ammattilaisiin. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Vakuutus- ja eläkeprosessi hakee joukkoonsa assistenttia vanhempainvapaansijaiseksiTyössäsi avustat eläke- ja vakuutusprosessin johtajaa ja useampaa yksikön johtajaa erilaisissa tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu olennaisena osana mm. johtajan kalenterihallinta, kokous- ja matkajärjestelyt, työyhteisöviestintä sekä raportointi. Lisäksi toimit kokoussihteerinä, käsittelet osto- ja matkalaskuja sekä hoidat muita työyhteisön avustavia tehtäviä. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ja alkaa helmikuun aikana. Määräaikaisuuden kesto 31.8.2021 saakka.


Sinulla on alan koulutus kuten tradenomi/HSO ja jonkin verran kokemusta työelämästä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää järjestelmällisyyttä sekä itsenäistä ja ripeää työskentelyotetta. Palveluasenteesi on positiivinen ja myös kiireisimpinä hetkinä pystyt pitämään langat käsissäsi. MS Officen työkalut ovat sinulle tuttuja ja omaat erinomaisen suomen kielen kirjallisen ja suullisen taidon. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tässä työssä sinulla on runsaasti mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistasi ja kehittyä yhä monipuolisemmaksi alan osaajaksi. Työympäristö on viihtyisä ja joukkueemme on mahtava sekoitus erilaisia ja yhtä kaikki mukavia alansa ammattilaisia. Lisäksi tarjolla on työeläkeyhtiön hyvät edut.


Kysy lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa johdon assistentti Sari Ala-Marttila 10.1. klo 9-10 tai 20.1. klo 14-15, puh. 040 502 6793. Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 22.1.2020 mennessä.