(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Suomen Yrittäjät ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme uutta työkaveria assistenttitiimiimme Helsinkiin Mannerheimintielle.

 

Assistentti

 

Haemme tiimiimme käytännönläheistä ja ammattitaitoista kollegaa. Tiimimme assistentit vastaavat yhdessä johtoryhmän assistenttitehtävistä ja kullakin on vastuullaan 1-2 johtajaa. Tarvittaessa he avustavat myös asiantuntijoitamme. Tehtäväkenttä sisältää laajoja ja monipuolisia tehtäviä eduskuntakuulemisten organisoinnista tapahtumien ja tapaamisten järjestämisiin tarjoiluineen. Stilisoit tekstejä ja kokoat esitysmateriaaleja. Tiimin jäsenet tuuraavat toisiaan ja tarvittaessa myös puhelinvaihdetta sekä asiakaspalvelutiimiä. Jokainen päivä on erilainen. Työt tehdään sujuvassa yhteishengessä.  

 

Tehtävässä menestymisessä olennaista on kyky käytännön asioiden junailuun sekä erilaisiin tehtäviin aktiivisesti ja jämäkästi tarttuminen. Olet erittäin yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen, etkä hätkähdä yllättäviäkään tilanteita. Tilannetajusi on pettämätön myös tärkeiden ja merkittävien yhteistyötahojemme kanssa.

 

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden kokemus monipuolisista assistentin tehtävistä. Sinulla on hyvä peruskoulutus, esim.  tradenomi tai akateeminen. Suomen ja englannin kielen taitosi on erinomaista niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja muu kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on eduksi. Tehtävä on n. vuoden määräaikaisuus.

 

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä ja hienon vaikutusmahdollisuuden yrittäjäliikkeen kehitykseen ja Suomen tulevaisuuteen!

 

 Suomen Yrittäjistä löydät lisää tietoa osoitteessa www.yrittajat.fi

 

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Lisätietoja antavat mielellään toimitusjohtajan assistentti Anne Vauhkonen puh. 050 323 7673 tai HR-päällikkö Kaija Rihkajärvi, puh. 050 911 9138. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 17.11.2019 mennessä osoitteeseen rekry@yrittajat.fi.