(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme asiakkaallemme huoltokeskuksen assistenttia Lappeenrantaan.

Työtehtävät ovat monipuolisia assistentin tehtäviä kuten asiakastilausten syöttämistä järjestelmään, kuljetuskyytien ja varaosien tilaamista sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Soveltuva koulutus tai aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää tehtävässä menestymisessä on oikea asenne. Tehtävässä menestyminen edellyttää MS Office-ohjelmien hallintaa sekä valmiutta oppia hyvin eri järjestelmien käytön. Uusien järjestelmien käyttöön saa kattavan opastuksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa monipuolista työkokemusta mukavassa työyhteisössä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja töitä on arviolta noin 3-5pv/viikko. Alkuun töitä on ainakin parin kuukauden ajan, jonka jälkeen töiden jatkuminen pidempään on mahdollista. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, niin haethan mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Tero Kekki p. 050 408 5163 arkisin klo 8-16.