(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Metsä Forest

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Haemme palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä

ASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen assistenttitiimiimme Espooseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Assistenttina toimit monipuolisissa tehtävissä johdon ja henkilöstön päivittäisen toiminnan tukena varmistaen osaltasi sujuvan arjen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tehtäviisi kuuluu johdon ajankäytön ja kalenterivarausten hallinnointi, matka- ja kokousjärjestelyt sekä erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi valmistelet esityksiä ja materiaaleja sekä käsittelet matka- ja ostolaskuja. Toimit osana Metsä Woodin ja Metsä Forestin yhdistettyä assistenttitiimiä, eli pääset tutustumaan myös kahteen erilaiseen liiketoimintaan ja niiden johtamiseen.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ sopii erinomaisesti uran alkuvaiheessa olevalle henkilölle, joka haluaa kehittyä alalla ammattitaitoisen ja vertaansa vailla olevan assistenttitiimimme osana. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja hallitset lisäksi jo hyvin venäjän kielen taidon, tai olet halukas kehittämään osaamistasi siinä.

Hoidat työsi täsmällisesti, oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Positiivisen ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät hektisistä ja haastavistakin tilanteista. Otat asiat hoitaaksesi aktiivisella otteella ja viet aloitetut asiat loppuun saakka. Organisointi on lähellä sydäntäsi ja saat asioita tapahtumaan.


Miksi Metsä?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Tee uraa uudistuvassa Metsässä

Halutko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Minna Rannalle, Group Business Controller (+358 50 371 0532), jonka tavoitat parhaiten perjantaina 6.9. klo 9-10 tai torstaina 12.9. klo 12-13.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 22.9.2019 saakka. Onnea hakuun!