(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
JM Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Haussamme on nyt

Assistentti

Olet toimistomme sydän ja sielu. Pidät toimistoon liittyvät asiat näpeissäsi ja luot omalla persoonallasi sekä vuorovaikutustaidoillasi positiivista JM-kuvaa päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Toimit yhteistyössä sekä sisäisten, että ulkoisten asiakkaidemme kanssa asiakkuuksiin, henkilöstö- ja viestintätehtäviin sekä toimiston yleisiin asioihin liittyen. Tehtäviisi kuuluu erilaisten tilaisuuksien järjestäminen sekä organisointi.  

Sinä assistenttina

Etsimme ennen kaikkea Oikeaa Persoonaa. Sinulla on hyvä tilannetaju sekä kykyä kohdata erilaisia ihmisiä. Lisäksi toivomme kuuntelevaa asennetta, pitkäjänteisyyttä sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä erilaisissa päivittäisissä asiakaspalvelutilanteissa. Katsomme eduksi kokemuksen kiinteistöalalta ja/ tai asiakaspalvelutehtävistä. Englannin kielen taidosta on hyötyä asiakaspalvelussamme ja ruotsin kielen osaamisesta saat plussaa. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti erilaisia käyttämiämme ohjelmia.   

Haluat jatkuvasti oppia uutta sekä etsiä ja kehittää ennakkoluulottomasti uusia toimintatapoja tavoitteiden saavuttamiseksi. Arvostamme yhteistyötaitoja sekä pioneerihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle

Assistentin rooli on uusi ja pääset osaksi pitkän kehityksen mukanaan tuomaan kasvun vaiheeseen, jonka positiivisen kehittymisen jatkumiselle on olemassa aidot edellytykset. Meillä on avoin työyhteisö, jossa on hyvä yhteishenki, hierarkia on pientä, työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan ja kaikki työntekijät ovat meillä yhtä tärkeitä. Lisäksi työkulttuurissamme on helppoa kasvaa ja meillä on hyvä maaperä kestävälle uralle sekä yhteistyölle myös Pohjoismaisella tasolla.

Tule mukaan rakentamaan yhteistä tarinaamme!

Lisätietoja ja hakeminen

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mielellään palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9.2019 mennessä.