(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Suomen Konepäällystöliitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Suomen Konepäällystöliitto-Finlands Maskinbefälsförbund ry on 4000 jäsenen yksityisen ja julkisen sektorin ammattiliitto. Jäsenemme toimivat merenkulussa, teollisuudessa – lähinnä energiateollisuudessa, sekä valtion palveluksessa.

Haemme

ASSISTENTTIA

Suomen Konepäällystöliitto r.y. hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen assistenttia, jolla on tehtävään soveltuva sopivaa koulutusta (esim. tradenomi) ja kokemusta assistentin tehtävistä.

Työskentelet osana liiton tiimiä ja päävastuullasi on mm. liiton toimistoasioita kuten talousasioiden seuranta ja jäsenrekisterin ylläpito, liiton nettisivun kehittäminen ja ylläpito, sekä tapahtumien järjestäminen. Tehtävä on monipuolinen ja antaa mahdollisuuden oman osaamisen laajaan hyödyntämiseen ja kehittämiseen.

Olet oma-aloitteinen, osaat priorisoida ja omaat hyvän paineensietokyvyn. Sinulla on vankka osaaminen yleisimmistä toimisto-ohjelmista. Erinomaisen suomen kielen lisäksi hallitset erittäin hyvin myös ruotsin kielen ja pärjäät hyvin englannin kielellä.

Meillä viihdytään hyvin ja työntekijöidemme mukaan työyhteisömme on asiantunteva, keskusteleva ja rento. Mahtavan työyhteisön lisäksi tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien julkisten liikenneyhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi 23.8.2019 mennessä osoitteeseen robert.nyman@konepaallystoliitto.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Robert Nyman puh. +358 50 4542767