(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
VR Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme oma-aloitteista ja aktiivista Assistenttia Tavaravaunujen kunnossapitopalveluun Pieksämäelle.

Päätehtäviisi kuuluu mm. yksikön laskutuksen hoito, ostotilausten teko, kustannuslaskenta ja erilaiset laskujen tarkastukseen liittyvät tehtävät. Raporttien tuottaminen omaan ja asiakkaiden käyttöön sekä muut yleiset toimistotehtävät.

Odotamme sinulta analyyttista ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Olet liiketoimintalähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipeluri. Olet joustava, sinulla on kyky pysyä aikatauluissa ja osaat priorisoida sinulle kuuluvat tehtävät sekä olet kokenut Excel-käyttäjä. Eduksi luetaan osaaminen esim. ERP-järjestelmästä, tietokantajärjestelmistä ja Power BI. Erilaisten ohjelmistojen hallinta ja omaksumiskyky sekä työehtosopimusten tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on tehtävien menestyksekästä suorittamista tukeva koulutus ja työkokemus.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, sekä mahdollisuuden päästä kehittämään sekä itseäsi, että tavaravaunujen kunnossapitopalvelua.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirpa Pitkänen, ryhmäpäällikkö, tavaravaunujen kunnossapitopalvelu p. 040 866 6341, 20.6. klo 8-12, 24.6. klo 9-16 ja 27.6. klo 11-14. tai sähköpostitse sirpa.pitkanen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 30.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Paikka pyritään täyttämään nopeasti.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja raidekaluston kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6300 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. VR Groupin tytäryhtiö VR Kunnossapito Oy tuottaa asiakkaiden odotuksia vastaavia kustannustehokkaita ja älykkäitä raidekaluston kunnossapitopalveluita varikoilla ja konepajoilla.