(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Autamme innovoinnin, brändinhallinnan, markkinointiviestinnän, ostokäyttäytymisen ja asiakashallinnan alueilla asiakkaitamme tunnistamaan ja optimoimaan kasvun mahdollisuudet. Tässä positiossa pääset kehittymään ja rakentamaan asiakasyrityksille tarinaa.
KUVAUS
Etsimme assistenttia Kantar TNS Oy:lle. Voit olla alan opiskelija tai vastavalmistunut, tärkeintä on, että olet motivoitunut ja valmis uusiin haasteisiin. Tässä tehtävässä pääset käyttämään visuaalista silmääsi ja työskentelemään globaalissa markkinointitutkimusyrityksessä. Teet presentaatioita ja raportteja asiakasyrityksille keskittyen heidän liiketoiminnan kasvuun.

Tarjoamme


* Globaalin työympäristön, joka tekee tutkimuksia isoille suomalaisille bränditaloille
* Loistava oppipaikka nuorelle ammattilaiselle
* Toimialaymmärrystä mielenkiintoiselta alalta


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.


TYÖNKUVA

* Asiakasmateriaalien, erityisesti presentaatioiden ja raporttien visuaalinen tekeminen tutkimusmateriaalien pohjalta
* Graafisten kuvien ja esitysten tekeminen Exceliin perustuen
* Markkinoinnin apuna uutiskirjeiden ja markkinointimateriaalin tekeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Huolellinen ja tarkka
* Joustava
* Sosiaalinen ja positiivinen


Etsimällämme henkilöllä on:


* Vahvaa visuaalista silmää luoda toimivia presentaatioita ja raportteja
* Hyvä Office-tuoteperheen hallinta, erityisesti hyvät Excel- ja Power Point -taidot
* Sujuva englannin ja suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito


Tässä tehtävässä Sinun ei tarvitse olla valmistunut, mutta eduksi katsotaan, mikäli Sinulla on kokemusta markkinoinnista, viestinnästä tai Sinulla on mahdollisesti kaupallista taustaa. Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on tuntemusta tai kokemusta erilaisista markkinointitutkimuksista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: osa-aika 7,5h / vko. 31.12.2019 saakka, jatko mahdollinen. Huom. heinäkuussa assistentille ei ole tarjolla töitä.
* Sijainti: Miestentie 9 C, 02150 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kantar TNS Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille: hel02@academicwork.fi.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kantar TNS Oy on Suomen johtava markkinatutkimusyritys. Tarjoamme globaalin yrityksen uranäkymät ja mahdollisuudet kehittyä alan parhaiksi tekijöiksi.