(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Sinustako meille hallinnon assistentti kesäksi?

Suomen suvi tekee tuloaan, mutta taloushallinnossa laskut maksetaan kesälläkin. Haemme taloushallinnon tiimiimme kesän ajaksi

Assistenttia

tarkistamaan ja tiliöimään laskuja, tukemaan raportoinnissa ja dokumentinhallinnassa sekä palvelemaan asiakkaita. Työsuhde on määräaikainen vuosilomasijaisuus ja sopii hyvin taloushallinnon uraa aloitteleville tai esim. opiskelijalle. Porukastamme löytyy kymmenien vuosien taloushallinnon kokemus yhteensä, eli yksin et ole tehtäviesi kanssa, vaan saat tukea ammattitaitoisilta kolleegoiltasi.

Aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävien hoitamisesta et välttämättä tarvitse, mutta odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta, systemaattista työtapaa, tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Kiinnostuitko?

Me haluamme olla, ei vain erilainen, vaan paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään, ja jossa jokainen tuntee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi – tunnet sen jo heti kättelyssä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Susanna Sauna-aho puh. 050 408 4418. Hakuaika päättyy 16.4.