(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme nyt joukkoomme energistä ja ammattitaitoista

assistenttia

osaksi sisäisten palveluiden monipuolista tiimiä, johon kuuluu organisaation tukeminen hallinnollisissa asioissa, sopimuksissa, viestinnässä ja henkilöstöasioissa. Avoinna olevan assistentin työssä painottuvat kustannussopimukset, palkkiomaksut, laskujen käsittely sekä matka- ja kokousjärjestelyt. Tehtävä sisältää myös toiminnan kehittämistä ja uusien asioiden täytäntöönpanoa.   

Menestyminen tehtävässä edellyttää ennakoivaa, itsenäistä hands on –otetta asioiden ratkomisessa ja muutosvalmiutta vaihtuvissa tilanteissa.  Ratkaiset ongelmat ennen kuin muut kompastuvat niihin ja saat virtaa toiminnan kehittämisestä. Brändimme mukaisesti olet innostava ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja. Jos nautit monipuolisista tehtävistä, olet järjestelmällinen ja viihdyt sekä rutiineissa että paineisissa tehtävissä, paikka voi olla sinun!

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.  Tehtävässä on eduksi kokemus sopimusten tai palkkionmaksujen hoitamisesta eikä HR-osaamisestakaan ole haittaa. Taidat yleisimmät toimistojärjestelmät mennen tullen (PP, Excel, Word). Sinulla on sekä suomen että englannin kieli hyvin hallussa.

Sanoma Prolla pääset tekemään merkityksellistä ja vastuullista työtä asiantuntijaorganisaatiossamme. Liityt osaksi innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöämme sekä pääset työskentelemään alansa johtavaan yritykseen. Vuosina 2018 ja 2019 olemme yltäneet yhdeksi Corporate Spiritin Suomen innostavin työpaikka -tunnustuksen saaneista yrityksistä. Toimistomme sijaitsee erinomaisten yhteyksien päässä moderneissa työtiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytä sähköinen hakemuslomake pian, kuitenkin viimeistään 1.4.2019. Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä, soita henkilöstöjohtaja Kaisu Kiiskilälle puh. 0400 601 572. Kaisun tavoitat parhaiten 18.3. klo 9-10 tai 27.3. klo 15-16.

Tutustu meihin työnantajana tästä linkistä (https://www.sanomapro.fi/tietoa-meista/toissa/).

Tule mukaan innostavaan oppimisen maailmaan!