(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Kela vastaa Suomessa asuvien perusturvasta eri elämäntilanteissa. Kela on monien mahdollisuuksien kehittyvä työpaikka, jossa työskentelee noin 7 500 ammattilaista. Palvelemme ympäri maata palvelupisteissä, puhelimitse ja verkossa. Kela on savuton työpaikka.

Haemme Kelaan Helsinkiin Etuuspalveluiden osaamiskeskukseen kuntoutuspalvelujen ryhmään assistenttia vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 23.4.-19.10.2019. Hakijan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi

Tehtäviisi kuuluu kuntoutuspalvelujen suunnittelun, toimeenpanon ja sopimushallinnan tehtäviä. Valmistelet suunnittelijoiden kanssa yhteistyössä sovittuja kokonaisuuksia, osallistut kokouksiin oman alasi asiantuntijana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu erilaisia avustavia tehtäviä sekä kuntoutuksen hankinnan ja toimeenpanon tehtäviä kuten tietojen rekisteröimistä ja arkistointia eri järjestelmiin. Haet tietoa eri järjestelmistä, visualisoit niitä sekä päivität vanhoja ja teet uusia esityksiä. Tehtäväsi määritellään tarkemmin osaamisesi mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Olet yhteistyökykyinen ja joustava. Hahmotat kokonaisuuksia ja toisaalta työskentelet tarkasti. Sinulla on kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alan tehtävistä. Kuntoutuksen osaaminen katsotaan eduksi. Osaat sujuvasti käyttää Office-paketin ohjelmia ja opit helposti uusien järjestelmien käytön.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen jälkeen mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa työporukassa. Ison talon etuihin kuuluu myös mm lounasetu.

Palkka on alkaen 2 871e/ kk.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Tuula Ahlgren, puh. 040 516 3284.

  • viimeinen hakupäivä 17.2.2019
  • viitekoodi U0219-102

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.