(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Monipuoliseen assistentin työhösi kuuluu yleisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten raportointia, laskujen käsittelyä, intrasivujen päivitystä, matka- ja kokousjärjestelyjä sekä muita juoksevia toimistotehtäviä. Toimit aktiivisesti yhteistyössä kollegoidesi ja vastuuyksikkösi esimiesten kanssa ja tarpeen mukaan olet valmis auttamaan siellä missä tarvitaan. Työskentelet osana neljän hengen Assistentti-palvelut -tiimiä, joka on osa Henkilöstöyksikköämme. Esimiehenäsi toimii tiimin palvelupäällikkö.

Odotamme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja soveltuvan alan kaupallista koulutusta (esim. Tradenomi). Aiempaa työkokemusta tärkeämpääkin on oma-aloitteinen ja aktiivinen ote työhön sekä positiivinen ja joustava asenne. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tarvitset työssäsi myös hyviä Word-, Powerpoint- ja Excel-taitoja. Olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja ja nautit nopeatempoisesta työstä sekä uuden oppimisesta. Rakennat esimerkilläsi mandatumlifelaista palvelukulttuuria, eikä reipas palveluasenne katoa sinulta haastavimmissakaan tilanteissa.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista kahdeksana vuonna peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työpaikkasi sijaitsee pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla.

Hae tehtävään sunnuntaihin 25.11. mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.mandatumlife.fi/rekry. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on noin vuoden mittainen, määräaikainen äitiyslomasijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Minttu Hentunen, p. 040 679 7040.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.