(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Huoltovarmuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Haemme Helsinkiin

Skarppia assistenttia

suunnittelu- ja analyysiosaston toiminnan tueksi. Tehtävä on uusi ja tehtäväkenttä laaja – kansainvälisten yhteyksien hoitamista, tapahtumajärjestelyjä, valmistelutyötä, muistioita, osaston hallinnollisia tehtäviä sekä tietokantojen ylläpitoa. Työ sisältää myös suunnittelua ja toiminnallisia kehityshankkeita. Osaston tehtäväkenttä on moniulotteinen ja sisältää hyvin erilaisia prosesseja.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto ja erinomainen suomen, englannin ja ruotsin kielen taito. Muu kielitaito on eduksi. Odotamme, että sinulla on hyvät MS Office -taidot sekä itseohjautuva, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja loppuun vievä työskentelytyyli. Sinulla on palveluasennetta ja erinomaiset yhteistyötaidot sekä hyvät hoksottimet selvitä yllättävistäkin tilanteista. Työssä menestyminen vaatii tilannetajua, joustavuutta, järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, priorisointikykyä sekä kykyä toimia tarvittaessa myös kansainvälisessä ympäristössä. Arvostamme kansainvälistä kokemusta sekä halua kasvaa ja kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme rennon työyhteisön, itsenäisen toimenkuvan, mahdollisuuden kehittää osaston toimintatapoja ja paljon kiinnostavaa työtä.

Tehtävä edellyttää valitulle henkilölle tehtävää perusmuotoista turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin konsultti Timo Tuohimaa (0400 403 032).

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 18.11.2018 mennessä osoitteeseen www.personnel.fi.