(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
KL-Kustannus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko innokas ja järjestelmällinen, markkinoinnista kiinnostunut arjen sankari?

KL-Kustannus Oy on Kuntaliiton omistama tytäryhtiö, jonka keskeisenä tehtävänä on tuottaa mediapalveluja sekä tapahtumia kunta-alan päättäjille. Tärkeimmät tuotteet ovat Kuntalehti, Kuntatekniikka -lehti, Kunta.tv sekä Kuntamarkkinat.

KL-Kustannus etsii joukkoonsa assistenttia markkinoinnin ja tapahtumatuotannon tueksi. Markkinointiorientoituneen assistentin työtehtäviin kuuluu mm. bannereiden vienti verkkopalveluun ja uutiskirjeisiin, viikoittaisen uutiskirjeen kokoaminen, sosiaalisen median kanavien päivitys ja seuraaminen sekä kuvapankin ylläpito. Assistenttia kaivataan myös yleiseen koordinointiin sekä tukemaan toimituksen päivittäistä työtä monipuolisissa markkinoinnillisissa sekä tapahtumatuotantoon liittyvissä tehtävissä.

Tehtävässä on eduksi tausta tapahtumien järjestämisestä sekä media-alan tuntemus, mutta kiinnostus media-alaa kohtaan on tärkeintä. Etsimämme henkilö on some-orientoitunut diginatiivi, jolla on kyky saattaa asiat päätökseen, luovasta ideoinnista tinkimättä. Wordpress-alustan tuntemus on eduksi.

Kuten huomaat, työnkuvasi on poikkeuksellisen monipuolinen, joten priorisointikyky, huolellisuus ja erilaisten tehtävien loppuunsaattamisen taito on olennaista. Olet monella tapaa toimiston sydän ja luot omalta osaltasi eteenpäin katsovaa ja positiivista ilmapiiriä. Tarjoamme kiinnostavan ja kehittyvän roolin kunta-alan mediaperheen keskiössä sekä upeat työkaverit.

Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemus palkkatoiveineen sekä liitä mukaan CV mahdollisimman pian sillä hakemukset käsitellään heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henriikka Pentti, parhaiten tavoitettavissa maanantaina 8.10. klo 10-11 numerosta 050 434 6188. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa.