(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Delivery Hero Finland Oy / Pizza-online.fi

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Pizza-online.fi on ruoan online-tilauspalvelu, jonka avulla jokainen voi tavoittaa suosikkiravintolansa kotisohvaltaan. Palvelun takana on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä Delivery Hero Finland Oy. Olemme osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero:ta, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Kasvumme myötä etsimme osa-aikaista Assistenttia toimistotehtäviin Restaurant Operations -tiimiin. Suurin osa työajastasi menee uusien ravintoloiden perustamiseen online-palveluumme ja olemassa olevien ravintoloiden menujen päivityksiin. Työkalunasi toimii helppokäyttöinen järjestelmämme. Hyvät tietotekniset taitosi varmistavat sen, että opit järjestelmän käytön nopeasti. Työ sisältää satunnaisesti myös muita toimistotehtäviä Restaurant Operations- ja asiakaspalvelutiimien apuna. Tulevaisuudessa sinulla onkin mahdollisuus kehittyä esimerkiksi Restaurant Operations Agentiksi tai asiakasneuvojaksi!

Haluamme sinut tiimiimme, jos…

- Olet ahkera ja innokas!
- Et pelkää rutiineja
- Sinulla on hyvät tietotekniset taidot
- Haluat työskennellä huumorintajuisessa ja nuorekkaassa tiimissä
- Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä hyvää englantia

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista toimistotehtävistä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin asenteen osuminen yksiin energisen tiimimme kanssa.

Tarvitsemme apuasi keskimäärin 4 päivää viikossa. Työajat saat pääsääntöisesti päättää itse, mutta toivomme sinun ajoittavan ne enimmäkseen toimistoaikoihimme 8-18. Toimistomme, jossa sinulle on tarjolla tuoreita hedelmiä, välipaloja ja virvokkeita, sijaitsee vielä toistaiseksi Vantaalla Plaza Business Parkissa, mutta suunnittelemme muuttoa lähemmäs Helsingin keskustaa. Päästyäsi kunnolla sisälle työhön, sinulla on mahdollisuus tehdä töitä silloin tällöin myös etänä.

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi! Meillä totut nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelyyn. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin tai pleikkaripelin merkeissä. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä: tämän tuloksista meillä on esimerkkinä huikeita uratarinoita. Onko sinun tarinasi seuraava?

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevasta linkistä löytyvän “Apply for this job”-nappulan kautta viimeistään 19.08.2018. Työt alkavat mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa HR Business Partner Laura Mäkinen. Lauran tavoitat numerosta 050-4415709 tai sähköpostilla laura.makinen@deliveryhero.com