(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Krogerus

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Krogerus rekrytoi nyt assistenttia (Legal Assistant) Helsingin toimistolle

Haluatko päästä työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa yhteen Suomen suurimmista asianajotoimistoista? Etsimme nyt vuoden määräaikaiseen sijaisuuteen motivoitunutta ja vastuuntuntoista assistenttia. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa elokuussa 2018.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • lakimiesten avustaminen erilaisissa asiakasprojekteissa ja hallinnollissa tehtävissä
  • yhteydenpito asiakkaisiin ja viranomaisiin
  • erilaisia taustaselvityksiä
  • asiakirjojen ja esitysmateriaalien laatiminen, oikoluku ja viimeistely
  • kokous-, seminaari- ja matkajärjestelyt
  • taloushallinnon avustavat tehtävät, kuten laskutus, matka- ja kululaskut
  • CRM- ja muiden tietojen ylläpito

Krogeruksella pääset osaksi asiantuntevaa työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan, ja tiimiä, jonka hymy ei hyydy tiukemmassakaan tilanteessa. Samalla pääset nauttimaan ison talon eduista ja mahdollisuudesta osallistua erilaisiin yhteisiin aktiviteetteihin sekä tilaisuuksiin. 

Arvostamme positiivista ja asiakaskeskeistä asennetta, oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta myös kiireen keskellä. Odotamme sinulta Microsoft Office -ohjelmien vahvaa osaamista ja toivomme, että omaksut nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on kokemusta assistentin tehtävistä sekä soveltuva koulutus (esimerkiksi tradenomi tai merkonomi). Tehtävässä menestyt hyvillä vuorovaikutus- ja viestintätaidoilla suomeksi ja englanniksi.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 20.6. osoitteessa https://emp.jobylon.com/jobs/23139/. Hakemuksia käydään läpi niiden saapuessa, ja haastattelut voidaan käynnistää jo hakuajan kuluessa. Hakuajan päätyttyä haastattelut ovat viikolla 26. Lisätietoja tehtävästä antaa Legal Assistant Co-ordinator Laila Sjöroos keskiviikkona 13.6. klo 13‒16, puh. 029 000 6238. Muissa rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä HR Specialist Rosa Siikströmiin puh. 029 000 6811, rosa.siikstrom@krogerus.com.

Lue lisää Krogeruksesta www.krogerus.com ja seuraa meitä myös Facebookissa, LinkedInissa, Twitterissä ja Instagramissa, niin tiedät mitä toimistollamme tapahtuu!