(Poistunut julkaisusta)

Assistentti
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Haemme nyt assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Kotkan ja Heinolan tulosyksikköihimme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tehtävänkuvaus

Vastuualueeseesi kuuluvat sekä Kotkan että Heinolan tulosyksiköiden assistentin tehtävät, joten työskentelypaikkakuntasi voi olla kumpi tahansa.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset tehtävät kuten raportointi, laskujen tarkistus, toimistotarviketilaukset, kokousjärjestelyt sekä arkistointi ja paikkakuntien kunnossapidon viestintätehtävät. Lisäksi tarvittaessa varaat matkoja, järjestät tilaisuuksia ja olet mukana sekä työhyvinvoinnin työryhmässä että koulutusten organisoinnissa.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa, hyvää englannin kielen taitoa sekä monipuolista työkokemusta. Microsoft Office -ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme, että sinulla on SAP-osaamista ja omaksut uudet järjestelmät nopeasti. Työskentelet itsenäisesti, olet joustava ja sinulla on motivoitunut asenne työtäsi kohtaan. Olet innokas, haluat oppia uutta ja kehittyä tehtäväsi. Arvostamme erinomaisia viestintätaitoja ja vahvaa asiakaspalveluasennetta sekä oma-aloitteisuutta.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista paikkakuntien välillä.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Projektipäällikkö Mika Immonen, p. 0400 787 400 & tulosyksikön päällikkö Juha Kandolin, p. 050 552 4924.