(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, vuorotteluvapaan sijaisuus
Business Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Haemme Business Finlandiin

Assistenttia vuorotteluvapaan sijaiseksi

Funding Services ja Finance -palvelualueelle

Tehtäviisi kuuluu

  • palvelualueen yksiköiden assistenttina toimiminen
  • palvelualueen yksiköiden laskujen tiliöinti
  • yksikön kokousjärjestelyt ja kokousassistenttina toimiminen
  • tilaisuuksien ja tapaamisten järjestelyt sekä kalenterivaraukset
  • palvelualueen yksiköiden tiedotus ja neuvonta
  • matkajärjestelyt
  • tarvittaessa palvelualueiden muiden assistenttien sijaistaminen

Odotamme sinulta kykyä organisoida ja priorisoida asioita niin, että kaikki langat pysyvät käsissäsi. Olet oma-aloitteinen ja seuraat aktiivisesti, mitä palvelualueella tapahtuu. Olet tarkka ja huolehdit mielelläsi yksityiskohdista. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen ja olet aina valmis tarttumaan toimeen. Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot. Käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä sekä sosiaalista mediaa. Arvostamme haluasi oppia uutta ja kehittää rooliasi työyhteisömme eduksi.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta assistentin tehtävistä ja tehtävään soveltuva tutkinto. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme ainutlaatuisen dynaamisen työympäristön monitoimitiloissa, jossa pääset osaltasi tukemaan merkityksellistä työtä Suomen hyvinvoinnin, kasvun ja kilpailukyvyn eteen.

Tehtävä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus 1.6.2018 – 31.10.2018. Työskentelypaikka on Helsingin Ruoholahdessa. Tehtävä sijoittuu Business Finland organisaatiossa Innovaatiorahoituskeskukseen.

Lisätiedot:

Maksatuspalvelujohtaja Anne Kleemola puh. 029 50 55653, tavoitettavissa 1.3.2018 klo 13-15, 6.3. klo 9-11 sekä 9.3.2018 klo 9-11.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.valtiolle.fi, ID 32-142-2018 viimeistään 16.3.2018

www.businessfinland.fi