(Poistunut julkaisusta)

Assistentti vuokraustiimiin
Premico

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa ja tehokasta assistenttia tukemaan asuntovuokraustiimimme vaihtuvaa arkea. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse, avainhallinta, tiedotteiden laatiminen, järjestelmien ylläpito, etäkohteidemme vuokrauksen koordinointi ja yleinen vuokrausprosessissa avustaminen, osto- ja myyntireskontran hoito sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät. Sinulla on aito halu palvella sekä sisäisiä että ulkoisia asiakkaita iloisella ja auttavalla asenteella. Viihdyt assistenttityössä ja haluat kehittyä juuri tässä roolissa parhaaksi. Monipuolisissa työtehtävissä menestyminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti, sinulla onkin luontainen kyky huolenpitoon ja vastuunkantamiseen. Toivomme, että sinulta luonnistuvat pienet arkiset rutiinit kahvin keitosta vieraiden vastaanottoon ja konttorin siisteydestä huolehtimiseen yhtä suurella innolla kuin vaativammatkin assistentin tehtävät itsenäisestä projektityöskentelystä järjestelmien monipuoliseen käyttöön. Kyseessä on vakituinen tehtävä kiinteällä kuukausipalkalla.  Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta monipuolisesta assistentin työstä, aikaisempi kokemus kiinteistöalasta edesauttaa nopeaa perehtymistä. Omaat erinomaiset MS Office taidot ja kokemus SharePointista on etu. Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Ihmisten edessä olet rohkea, uskallat tuoda omaa osaamistasi esiin, etkä pelkää nostaa epäselvissä tilanteissa kissaa pöydälle ja kysyä ohjeistusta. Sinulle kaikki tehtävät ovat yhtä tärkeitä arjen pienistä rutiineista aina itsenäisiin isompiin projekteihin. Ajokortti ja pääkaupunkiseudun ajokokemus ovat etu. Pärjäät joukossamme mainiosti, kun työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, tarkka, analyyttinen ja aikaansaava, mutta suhtaudut arkeen huumorilla pilke silmäkulmassa.   

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi tehtävään 13.8.2018 mennessä hakulinkin kautta. Toivomme, että täydennät hakemustasi jo hakuvaiheessa vastaamalla videokysymykseen.

Toimi heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.