(Poistunut julkaisusta)

Assistentti Turva- ja Kiinteistöpalvelujen asiakaspalveluun
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 1 700 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme turva- ja kiinteistöpalveluihin assistenttia.

Tehtävät koostuvat pääosin tuotannon ohjauksesta ja asiakaspalvelusta. Päivittäisiin rutiineihin sisältyy järjestelmien sekä sovellusten käyttöä (mm. työnohjaus- ja taloushallintojärjestelmät, CRM –ympäristö, huoltokirja-, asiakaspalvelu- sekä toimistosovellukset). Toimit yhteistyössä ulkoisten asiakkaiden (mm. isännöitsijät, tilojen käyttäjät) sekä Palmian eri toimijoiden kanssa.

Toivomme että sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Asiakaspalvelukokemusta sekä hyvää kirjallista ja suullista ulosantia arvostamme erityisesti. Kielivaatimuksena englannin perusosaaminen, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Tulet olemaan tärkeä osa tiimiämme, joten tiimityötaidot ovat sinulla hallussa. Arvostamme paineensietokykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä tarkkuutta talousasioissa.

Mikäli olet halukas työskentelemään tiimissä, jossa arvostetaan yhteistyökykyä ja hyvää yhteishenkeä sekä asiakaslähtöisyyttä, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta, olet etsimämme henkilö.

Työpiste sijaitsee Duetossa osoitteessa Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2018 saakka.

Tehtävän aloitus heti tai sopimuksen mukaan. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.7.2018 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Korkeakunnas, s-posti jukka.korkeakunnas@palmia.fi, p. 040 7603711.