(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, tuotannonohjaus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020
Etsimme tuotannonohjaukseen assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme! 

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? 

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut, sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu uusiin työcavereihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-työskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP-masterdatan ylläpitotehtävät ja puhelinvaihdetyö. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulta löytyy joko ammattikorkeakoulu- tai ylioppilastutkinto ja hyvät IT-taidot, käytät sujuvasti myös MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi. Tehtävässä tarvitset lisäksi englanninkielen taitoa ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi.

Hae tehtävää 19.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825 tai sähköpostitse esa.rytky@caverion.com.