(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, tuotannonohjaus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme nyt tuotannonohjaukseen asiakaspalveluhenkistä assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme. Meillä viihtyy vuorovaikutustaitoinen, reipas tiimipelaaja, joka loistaa mahtavalla asenteellaan ja ongelmanratkaisukyvyillään. Tiimimme jo odottaa sinua, joten toimi heti ja hae!

Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuulle 2020. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.

Työtehtäviisi kuuluu HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus ja SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Rajapintoina sinulla ovat asiakkaamme, Caverionin huoltohenkilöstö ja ulkopuoliset huoltoyhtiöt. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin.

Työcaverit ja tiimityöskentely on iso osa Caverionia, mutta tässä työssä viihdyt parhaiten, jos olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti vastaten omasta tekemisestä ja toimimaan hyvin myös pienessä kiireessä.  Näppäränä ja tehokkaana assistenttina käytät sujuvasti MS Office -ohjelmistoja. SAP- ja kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksi. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä sekä käytät sujuvasti myös englanninkieltä. Eduksi katsomme ruotsinkielentaidon.

VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Oyj:n HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109 ark. 9-11 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 29.08.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Toivomme että pystyt aloittamaan työt jo viimeistään syyskuun alussa.