Assistentti, tuotannonohjaus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Caverion etsii tuotannonohjaukseen innostunutta, oma-aloitteista assistenttia, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä Vantaan toimipisteessämme. Tiimimme jo odottaa sinua, toimi heti ja hae!

Työsuhde on osa-aikainen, noin 12h/viikko. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä lauantai- ja sunnuntaipäiville. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk/puhelinvaihdetyöskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulla on kaupallinen koulutus tai ylioppilastutkinto ja käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia sekä internetiä. Lisäksi SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Tehtävässä tarvitset lisäksi englanninkielen taitoa ja ruotsinkielen taidon laskemme eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tiimipäällikkö Esa Rytky, puh. 0400 624 825.

Hae tehtävää 17.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1161803
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 17.8.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa