(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, tuotannonohjaus
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Vantaa

Caverion etsii tuotannonohjaukseen innostunutta, oma-aloitteista assistenttia, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä! Tiimimme odottaa jo sinua, joten toimi heti ja hae!

Työsuhde on määräaikainen ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuun 2019 loppuun. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.


Tehtäviisi kuuluu HelpDesk/ puhelinvaihdetyöskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP -masterdatan ylläpitotehtävät. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Työcaverit ja tiimityöskentely on iso osa Caverionia, mutta tässä työssä viihdyt parhaiten jos olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti vastaten omasta tekemisestä. Mikäli oman työsi suunnittelu ja joskus tiukoissa aikatauluissa pysyminen on tuttua sinulle, on tämä ehdottomasti etu tässä tehtävässä. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja HelpDesk/ puhelinvaihdetyöskentelystä ja käytät työssäsi sujuvasti myös englannin kieltä. Eduksi on SAP- ja kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Ilmonen p. 050 439 5381. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Lähetä hakemuksesi 23.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.