(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, tuotannonohjaus (osa-aikainen)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsimme assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme!

Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Oletko opintojesi alkuvaiheessa ja haluat kerryttää samalla työkokemusta? Tässä on loistava tilaisuus juuri sinulle!

Työsuhde on osa-aikainen, noin 12h/viikko. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä lauantai- ja sunnuntaipäiville. Pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien pariin johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä! Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi. Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön kanssa. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta huoltohenkilöstölle, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työtehtäviisi kuuluu:

  • HelpDesk- / puhelinvaihdetyöskentely
  • työtilausten vastaanotto ja välittäminen huoltohenkilöstölle
  • tuotannonohjaus
  • SAP-masterdatan ylläpitotehtävät

Hyvät eväät tehtävässä menestymiseen antaa vähintään vuoden kokemus asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulla on kaupallinen koulutus tai ylioppilastutkinto ja hyvät IT-taidot, käytät sujuvasti myös MS Office -ohjelmia. SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Tehtävässä tarvitset lisäksi englanninkielen taitoa ja ruotsin kielen taidon laskemme eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tiimipäällikkö Susanna Virtanen, p. 050 591 1804. #LI-TN1

Hae tehtävää 10.3.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.