(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, tuotannonohjaus (äitiysloman sijaisuus)
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Etsimme nyt tuotannonohjaukseen asiakaspalveluhenkistä assistenttia vauhdikkaan arkemme tueksi Vantaan toimipisteeseemme. Meillä viihtyy vuorovaikutustaitoinen, reipas tiimipelaaja, joka loistaa mahtavalla asenteellaan ja ongelmanratkaisukyvyillään. Tiimimme jo odottaa sinua, joten toimi heti ja hae!

Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuuden ajaksi ja työsuhteen arvioitu kesto on vuoden 2019 loppuun. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.

Työtehtäviisi kuuluu HelpDesk- / puhelinvaihdetyöskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus ja SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Rajapintoina sinulla ovat asiakkaamme, Caverionin huoltohenkilöstö ja ulkopuoliset huoltoyhtiöt. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Tehtäväkenttä on mukavan monipuolinen ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä.

Työcaverit ja tiimityöskentely on iso osa Caverionia, mutta tässä työssä viihdyt parhaiten, jos olet tottunut työskentelemään myös itsenäisesti vastaten omasta tekemisestä. Näppäränä ja tehokkaana assistenttina käytät sujuvasti MS Office -ohjelmistoja. SAP- ja kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksi. Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk- / puhelinvaihdetyöskentelystä sekä käytät sujuvasti myös englanninkieltä. Eduksi katsomme ruotsinkielentaidon.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825. VMP Group toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 12.12.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.