(Poistunut julkaisusta)

Assistentti TS01
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme Uudistuva työterveyshuolto -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen vuorotteluvapaan sijaiseksi

ASSISTENTTIA

Työtehtäviisi kuuluu Työterveyslaitoksen työterveyshuollon koulutusmateriaalin visuaalinen suunnittelu ja tuottaminen yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa sovittujen brändilinjausten mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa verkkokoulutuksiin vietävän materiaalin visualisointi ja viimeistely, markkinointimateriaalin tuottamista, video editointia, esitysmateriaalien tuottamista, sekä markkinoinnin työtehtäviä. Tehtävä painottuu aineiston ja tuotantotyöhön. Tulet työskentelemään osana työterveyshuollon tiimiä. Työsi on itsenäistä ja omatoimista.

Suunnittelutyössä tarvitset Adobe Illustratorin, InDesignin ja Photoshopin käyttökokemusta ja osaamista. Lisäksi käytät sujuvasti MS Officen Wordia, Exceliä, Outlookia ja Powerpointia.

Henkilönä olet huolellinen ja tarkka, ja kykenet pitämään langat jämäkästi käsissäsi. Hyvät vuorovaikutustaidot auttavat sinua toimimaan yhteistyössä esimerkiksi oman tiimisi sekä muun organisaation henkilöstön kanssa. Osaat mukautua uusiin, yllättäviin tilanteisiin ja toimit positiivisella asenteella myös viime hetken muutostilanteissa. Suomen kielen erinomainen hallinta on edellytys työssä onnistumiselle, ja ruotsin kielen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ympäristössä sekä mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Työsuhde on voimassa ajalla 2.1.2019-30.6.2019. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kolmen kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 18.11.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on 

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai 
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Hakija vastaa itse, että on soveltuva henkilö vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtaja Veikko Kujala, puh. 0503015054 ja tuotepäällikkö Mikko Kivekäs, puh. 050 438 9616.