(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, toimittajarekisteri
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Oletko vuorovaikutustaitoinen, iloinen tiimipelaaja, joka loistaa asenteellaan ja ongelmaratkaisukyvyllään? Etsimme nyt Turun talousyksikköömme/ostolaskutiimiimme assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 asti.

Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen, mukavat työcaverit ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät, nykyaikaiset työkalut, sekä Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Tässä tehtävässä vastaat yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa toimittaja MasterDatan ylläpitotehtävistä ja osallistut MasterDatan hallinnan kehittämiseen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi). Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä SAP käyttöjärjestelmien tuntemus. Toivomme että olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä priorisointikykyä. Pystyt hyvin hallinnoimaan isojakin kokonaisuuksia ja toimimaan myös paineen alla.

Tiimicaverisi jo odottavat sinua, joten tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis tehtävään heti tai viimeistään 24.2.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. #LI-TN1

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Piia Mörö, p. 050 390 4990 tai piia.moro@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.