(Poistunut julkaisusta)

ASSISTENTTI tai TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ
Kalliolaw Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Kalliolaw on moderni ja kasvava liikejuridiikan asianajotoimisto, joka palvelee erityisesti kansainvälisiä eri alojen yhtiöitä. Meillä on toimistot Helsingissä, Lontoossa ja Turussa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä asianajotoimistossa?

Haemme Helsingin toimipisteeseemme oma-aloitteista ja työtä pelkäämätöntä assistenttia tai toimistopäällikköä vakinaiseen työsuhteeseen. Valittavan henkilön nimike ja työnkuva määräytyvät prosessin aikana riippuen valittavan henkilön profiilista.

Etsimällämme henkilöllä on oltava soveltuva koulutus. Oma-aloitteisuuden lisäksi edellytämme huolellisuutta ja organisointikykyä. Sovit tehtävään, jos sinulla pysyvät langat käsissä myös kiireen keskellä ja ymmärrät priorisoinnin tärkeyden

Arvostamme aiempaa kokemusta asianajotoimistosta, lakiasiaintoimistosta tai konsultointialalta. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää Microsoft Office –ohjelmien hallintaa sekä erinomaista suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa.

Assistentin työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät muun muassa sähköisten ja jonkin verran paperisten asiakirjojen käsittelyä, viranomaisasiointia, asiakaspalvelua, hallinnollisia tehtäviä, kokousjärjestelyitä, arkistointia ja muita yleisiä toimistotehtäviä. Tarjoamme viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa ja mukavat työkaverit.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 11.12.2020 osoitteeseen olli.oksman@kalliolaw.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi suosittelijan ja hänen yhteystietonsa.