(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, Sitra, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020
Innostutko tiimityön tukemisesta ja tulevaisuuden työpajojen ja tapahtumien toteuttamisesta?

Etsimme yhdessä asiakkaamme Sitran kanssa tehokasta ja monipuolista osaamista omaavaa assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2021 asti.

Rakennamme IHAN®-hankkeessamme perustuksia reilulle datataloudelle, jossa menestyvät digitaaliset palvelut pohjautuvat luottamukseen ja tuottavat arvoa kaikille. Tule mukaan 25 innostavan ihmisen tiimiin tekemään jännittävää tulevaisuutta!

Assistenttina pidät yhteyttä kotimaisiin ja kansainvälisiin sidosryhmiin, organisoit kokouksia, tapahtumia ja työpajoja sekä teet niihin liittyviä käytännön järjestelyjä. Lisäksi tuet tiimin hankinta- ja sopimusprosesseja sekä matkajärjestelyjä, toimit kokoussihteerin tehtävissä, käsittelet ostolaskuja ja arkistoit asiakirjoja.


Edellytämme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, HSO-sihteeri)
Vahvaa ja monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä sekä tapahtumien toteuttamisesta uudistuvassa toimintakentässä
Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tukea tiimiä monipuolisesti ja toimia joustavasti osana tiimityön arkea
Energistä ja tehokasta työotetta sekä kykyä toimia moneen eri projektiin ja hankkeeseen liittyvissä tehtävissä samanaikaisesti
Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten järjestelmien ja työkalujen hallintaa
Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaassa työyhteisössä, jonka tulevaisuustyön tähtäimessä on reilu ja kestävä tulevaisuus. Lisäksi pääset tekemään mielenkiintoista työtä yhdessä Sitran muiden huippuasiantuntijoiden kanssa.
Näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen sekä uusien ratkaisujen ja toimintamallien kehittämiseen.


Arvostamme

Katsomme eduksi monipuoliset viestintätaidot, kokouksiin ja tapahtumiin liittyvän kokemuksen sähköisistä työkaluista (mm. Teams, Zoom ja Howspace) sekä ruotsin kielen taidon.


Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi 11.6.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Sinipuro perjantaina 5.6. klo 13-14 ja tiistaina 9.6. klo 15-17, puh. 050 566 7113. Voit olla yhteydessä myös StaffPointin konsulttiin Linda Kullbergiin torstaina 4.6 klo 14-15 puh 043 827 0668.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita myös hakuajan ollessa käynnissä. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Käytämme haastattelun ensimmäisessä vaiheessa videohaastattelua, johon osa hakijoista tulee saamaan kutsun sähköpostilla. Tarkkailethan siis sähköpostiasi!


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
043 827 0668 || vaihde 030 047 2000
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi