(Poistunut julkaisusta)

Assistentti rekrytointitiimiin
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hei sinä ratkaisukeskeinen ja reipas tiimipelaaja! Kaipaatko uusia haasteita? Etsimme nyt rekrytointitiimiimme kahta assistenttia tekemään työtä sen eteen, että uudet vuokratyöntekijämme saavat parhaan mahdollisen aloituksen työsuhteelleen ja pääsevät sujuvasti aloittamaan työt asiakkaidemme työkohteissa. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja. Haluamme luoda parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme työkohteissa. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 230 innostunutta seurelaista. Sinä voit olla yksi meistä!

Tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista ja iloista rekrytointitiimiä, jossa työskentelee noin 60 henkilöä rekrytoinnin erilaisissa tehtävissä. Suhtaudumme erinomaisen työnhakijakokokemuksen luomiseen intohimoisesti ja koemme sydämenasianamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset työntekijät. Teemme työtä tosissamme, mutta emme kurttuotsaisesti. Meillä on usein hektinen arki, mutta ihanien tiimikavereiden kanssa kiireinenkin arki sujuu kuin tanssi. 

Assistenttina tehtäviisi kuuluvat:
- Työnhakijoidemme puhelinasiakaspalvelu
- Tutkinto- ja työtodistusten tallentaminen järjestelmäämme
- Kokemuslisien laskenta
- Työntekijöiden sairauslomapuheluiden käsittely
- Oman tiimin kehittämistyöhön osallistuminen
- Projektiluontoiset tehtävät

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet taitava erilaisissa palvelutilanteissa ja koet ihmisten auttamisen antoisana ja tärkeänä osana työtäsi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä, joustavaa asennetta sekä järjestelmällistä ja itseohjautuvaa työotetta. Eduksi tehtävässä on, jos olet aiemmin tehnyt erityistä tarkkuutta vaativaa työtä. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi tai lähihoitaja.

Tarjoamme sinulle:
- Kiinnostavan työn henkilöstöpalvelualalla
- Itseohjatuvan työyhteisön, jossa johtamista toteutetaan valmentavalla otteella
- Kattavan ja huolellisen perehdytyksen ja koko tiimin tuen työllesi
- Mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittää omaa työtäsi
- Rohkean, rennon ja innovatiivisen yrityskulttuurin
- Näkymän jatkuvasti kehittyvään henkilöstöpalveluiden maailmaan
- Kattavat työsuhde-edut ja etätyömahdollisuuden

Tehtävät ovat kokopäiväisiä ja määräaikaisia 31.12.2020 asti. Työvuorot sijoittuvat klo 6.30–18.00 välille. Assistentin palkka on 2099,90 €/kk. Peruspalkan lisäksi maksamme Avaintes:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Tartu tilaisuuteen ja hae! CV:n ja hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta linkistä. Haku päättyy torstaina 23.1, jonka jälkeen kutsumme hakijoita haastatteluihin. Teemme kaksi haastattelukierrosta, joista ensimmäinen toteutetaan ryhmähaastatteluna tiistaina 28.1. Tämän jälkeen tapaamme jatkoon valitut hakijat yksilöhaastatteluissa. Toiveenamme on, että valitut henkilöt pääsevät aloittamaan työt helmikuun alkupuolella, mutta aloituksesta voidaan sopia myös erikseen.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tiimin esimies Ani Sallinen antaa mielellään lisätietoa tehtävistä. Anin tavoitat numerosta 040 727 3575 torstaina 16.1. klo 14-15 sekä tiistaina 21.1. klo 16-17.

Tätä rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Ida Liljendal. Idaan voit olla yhteydessä sähköpostilla ida.liljendal@seure.fi, jos sinulla on kysymyksiä esimerkiksi rekrytointiprosessista.