(Poistunut julkaisusta)

Assistentti - Pieksämäki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020
Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on VR Groupin tytäryhtiö. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella.
Etsimme Assistenttia VR FleetCare Oy:n Pieksämäen yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus mahdollisimman pian ja töitä tarjolla alkuun syyskuun loppuun saakka.

Työssäsi hoidat erilaisia juoksevia hallinnollisia asioita, laskutusta, arkistointia ja reklamaatioiden käsittelyä. Tehtävän kuvaa voidaan muokata hakijan osaamisen mukaan. Pääset osaksi pientä mukavaa tiimiä, jossa töitä tehdään rempseällä asenteella. Liukuva työaikasi sijoittuu klo 7 - 17 välille niin, että olet tavoitettavissa ainakin klo 9 - 15 välillä.  
Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on jo entuudestaan kokemusta laskutuksesta ja erilaisista toimistotöistä. It taitosi ovat hyvällä tasolla, osaat käyttää sujuvasti toimisto-ohjelmistoja ja opit nopeasti myös uusia. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot ja olet luonteeltasi tiimityöskentelijä. Osaat organisoida omaa työtäsi ja olet valmis ottamaan itsenäisesti vastuun annetuista työtehtävistä. Tarpeen vaatiessa voit joustaa työajoissa ja haluat omalla panoksellasi varmistaa tiimin menestymisen.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.6.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi