(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, osa-aikainen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Sopiiko elämäntilanteeseesi osa-aikainen assistentin tehtävä? Tarjolla mahdollisuus työskennellä Helsingin ydinkeskustassa pienessä lakiasiaintoimistossa. Työtä on kahtena tai kolmena päivänä viikossa, kerrallaan noin neljä tuntia. Työajat voidaan sopia joustavasti esimerkiksi opintojen ohella tehtäväksi. Toivottu aloitus tehtävässä on elokuun alkupuolella, sopimus tehdään kesäkuun 2020 loppuun asti. Aloituksen ajankohdasta ja sopimuksen kestosta voidaan myös neuvotella.

Tehtävän kuvaus 

Assistentin tehtäviin kuuluu mm. puhtaaksikirjoitusta, asiakirjojen stilisointia, tiedonhakua eri lähteistä, puhelimeen vastaamista sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta jo jonkin verran kokemusta toimistotehtävistä, ajan tasalla olevia IT taitoja sekä sujuvaa suomen kieltä. Työotteeltasi olet joustava ja pidät myös asiakaspalvelusta. Olet ehdottoman luotettava ja kannat vastuun omasta työstäsi. Työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai muulle henkilölle, joka haluaa kerryttää työkokemustaan ja jolle sopii osa-aikainen tehtävä.  Tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa yrityksessä, joustavat työajat ja erinomaisen sijainnin Helsingin ydinkeskustassa. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa juhannukseen asti Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ja juhannuksen jälkeen Eilakaislan henkilöstökonsultti Sirpa Kähkönen, puh. 030 6090 517 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 1.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.