(Poistunut julkaisusta)

Assistentti /osa-aikainen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Antti Ahlström Perilliset Oy on omistaja-ohjauksesta vastaava holding-yhtiö, joka hyvää hallintotapaa noudattaen seuraa Ahlström-yhtiöiden toimintaa. Tukemalla pitkäaikaista omistusta, yhtiö pyrkii varmistamaan, että Ahlström-yhtiöiden toimintaperiaatteet ovat selkeät ja tarkoituksenmukaiset jatkuvuuden, koulutuksen ja hallitustyöskentelyn osalta.      Etsimme asiakkaallemme Antti Ahlström Perilliset Oy:lle aktiivista ja vastuuntuntoista, ruotsin ja englannin kielen taitoista assistenttia monipuolisiin toimiston ja hallinnon tehtäviin. Kyseessä on aluksi yhdeksän kuukautta kestävä määräaikainen työ, jonka jälkeen mahdollisuus  jatkoon on olemassa. Työtä on noin 6 h/pv, yht. 30 h/vko toimistotyöaikojen puitteissa, kokopäivätyö myöhemmin myös mahdollinen.  Työn aloitus sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Tehtävän kuvaus

Työskentelet pienessä toimistossa hallintopäällikön työparina ja apuna ja olet tärkeässä roolissa tukemassa toimistopalvelujen sujuvuutta. Edustat yritystä niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille. Kohtaat ihmiset hymy huulilla ja reippaalla asenteella. Olet joustava ja hyvällä asenteella varustettu työntekijä, joka on valmis tarttumaan työhön kuin työhön. Vastuualueesi kattaa hallinnon yleisten toimistotehtävien lisäksi myös yritystä lähellä olevan säätiön toimistotehtävissä avustamista.   Tehtäväkenttään kuuluvat mm.
  • kokousjärjestelyt ja kokouskattaukset
  • tilaisuuksien järjestelyä
  • matkajärjestelyt
  • intranet-sivujen päivitykset
  • kalentereiden ylläpitoa, merkkipäivämuistamiset
  • avustavaa kirjanpitoa, maksuliikenteen hoitoa
  • toimistotarvikehankinnat, yhteydet siivousyritykseen sekä muihin palveluntarjoajiin
  • käännöstehtäviä (suomi-ruotsi-englanti)
  • sekä muut mahdolliset tehtävät

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta sekä työkokemusta. Suomen kielen lisäksi sinulla on vahva ruotsin kielen taito (mielellään äidinkieli) sekä sujuva englanti.   Olet vastuuntuntoinen, luotettava, ehdottoman tarkka ja sinulle on kunnia-asia hoitaa kaikki työtehtävät ammattitaidolla ja ammattiylpeydellä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä viihtyisän työympäristön erinomaisten kulkuyhteyksien ääressä Helsingin ydinkeskustassa.   Lisätietoja ja tehtävästä ja hakuprosessista antavat  Eilakaislan henkilöstökonsultit  Heidi Martiala-Welin, Jennika Lehtinen ja Sirpa Kähkönen puh. 030 60900 , email etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.  Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.8.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.