Assistentti, Metsäteollisuus ry, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021
Tarjoamme nyt mahdollisuutta monipuolisiin assistentin työtehtäviin mielenkiintoisella toimialalla! Etsimme asiakkaallemme Metsäteollisuus ry:lle assistenttia avustaviin hallinnon työtehtäviin. Roolissa pääset kurkistamaan sellu-, paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuuden sekä puuteollisuuden maailmaan. Ympärillesi tarjoamme kehitysotteella varustetun mukavan ja tiiviin tiimin, johon toivomme sinun tuovan positiivisen ja aktiivisen otteen mukanasi. Lue alta lisää ja hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä!
KUVAUS
Metsäteollisuus ry:llä työskentelet johdon ja hallinnon tukitehtävissä ja osallistut aktiivisesti eri sidosryhmien kontaktointiin ja yhteistyöhön. Tehtävässä sinua tukee ja opastaa kaksi samassa roolissa toimivaa assistenttia sekä välittävä lähiesimies. Toivomme sinulta hieman aiempaa kokemusta assistentin työstä, mutta tärkeintä tehtävässä on positiivinen ja aktiivinen asenne työtä kohtaan sekä joustavuus vaihtelevien työtehtävien äärellä.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät
* Tiiviin tiimin päivittäisen työn tueksi
* Toimintatavoiltaan kehitysmyönteisen työympäristön
* Viihtyisän työympäristön ja loistavan sijainnin Helsingin keskustassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Roolissa työskentelet monipuolisesti erilaissa hallinnon tehtävissä työskennellen yhdessä useiden eri sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä odotetaan kykyä työskennellä kokoaikaisesti Snellmaninkadun toimistolla.


* Johdon aikataulujen organisointi ja kalenterien ylläpito
* Kokousmateriaalien ylläpito ja stilisointi
* Matkavaraukset
* Tilaisuuksien järjestäminen
* Sidosryhmäyhteistyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. merkonomi tai tradenomi)
* Vähintään 2 vuotta työkokemusta assistentin tehtävistä
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
* Hyvä Office-työkalujen osaaminen


Eduksi katsotaan ruotsin kielen taito.

Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja reipas
* Joustava
* Yhteistyön ammattilainen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, mielellään 3.5.2021
* Kesto: 31.12.2021 asti, jatkosta mahdollisuus keskustella
* Sijainti: Snellmaninkatu 13, 00170 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Metsäteollisuus ry:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Metsäteollisuus ryn muodostavat 71 jäsenyritystä, jotka toimivat sellu-, paperi-, kartonki- ja pakkausteollisuudessa sekä puutuoteteollisuudessa. Puutuotealan jäsenyritykset ovat teollisia sahoja, levyteollisuusyrityksiä ja rakennuspuusepäntuotteiden ja puutalojen valmistajia. Metsäteollisuus ry edustaa Suomen koko massa-, paperi- ja kartonkiteollisuutta sekä suurinta osaa puutuoteteollisuudesta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446884
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki